Fogbeültetés / fogászati implantátum

A fogászati ​​implantátumok olyan mesterséges foggyökerek, amelyek az alveoláris csontba vannak be ültetve, és hidat, koronát vagy műfogsorokat rögzít.
A fogászati ​​implantátumok által elkészített pótlások ugyanúgy viselkednek, mint a természetes fogak, így Ön rágási nehézségek nélkül tudenni, ami pozitív hatással van az egészségére.

Mik a fogászati ​​implantátumok előnyei?
Megőrzi a fogak egészségét: a fogimplantátum sokkal jobb hosszú távú alternatíva, mint egy klasszikus protézis (foghíd), mert nem szükséges a érintett terület mellett a fogakat előkészíteni (csiszolni).
Megállítja a csontsorvadást: azokon a területeken, ahol hiányoznak a fogak, az alveoláris csont mérete csökkenni kezd, és az arc megjelenésének megváltozását okozhatja. A fogászati ​​implantátum ezt megakadályozza, megtartja a csont méretét és implicit módon az arc természetes megjelenését
Biokompatibilisak: köszönhetően az anyagnak, amelyből készültek, azaz a titánnak, amely rendelkezik az OSTEOINTEGRÁCIÓ biztosításához szükséges tulajdonságokkal.
Hosszú élettartamú megoldások: számos előnnyel járnak a száj egészsége szempontjából, és optimális támogatást nyújtanak a protetikai munkákhoz.