Fogorvosi szolgáltatásaink az Ön mosolyáért

Fogászati esztétika

a fogászat azon ága, amely a szájüreg esztétikai harmóniájával kapcsolatos fogászati ​​problémákkal foglalkozik. A cél a tökéletes mosoly elérése fogászati ​​aszimmetria, fogelszíneződés, fogtörés, fogszuvasodás esetén.

Endodoncia

Az endodonciai kezelés az az eljárás, amellyel a sérült (gyulladt vagy nekrotikus) fogpulpát (a fog belsejében lévő ideget és ereket) eltávolítják, fertőtlenítik és lezárják a gyökércsatornát.

Fogászati radiológia

A fogászati ​​radiológiát rendelőnkben lévő páciensek számára tartjuk fenn , biztosítva azok kényelmét, mert már nem kell radiológiai vizsgálatra más helyszínre utazni, és lehetővé teszi az ezt feltétlenül igénylő fogászati ​​eljárások helyességének ellenőrzését.

Fogpótlás

az a szakterület, amely hiányzó vagy törött/elromlott fogak pótlásával foglalkozik fogkoronák, inlayek, héjak, kivehető protézisek alkalmazásával.

Gyermekfogászat

Az első életévektől speciális nyomon követés , az egészséges, megfelelő esztétikai és funkcionalitású fogazat kulcsa. A fő cél az egészséges fogazat fenntartása mindaddig, amíg a tejfogakat maradandó fogak nem cserélik ki.

Fogfehérítés

esztétikus, forradalmi fogászati ​​kezelés, melynek célja, hogy nagyon rövid idő alatt néhány árnyalattal fehérebb fog színt eredményezen. A ​​kezelés fájdalommentes, hatékony és a fogszerkezet gyengülésének veszélye nélkül történik .

Fogszabályozás

a fogak és állkapcsok fejlődési és növekedési rendellenességeinek, a fogívek alakjának és az állkapcsok helyzetének javításával foglalkozik rögzített és kivehető fogszabályozó készülékek alkalmazásával.

Implantológia

A fogászati implantátumok olyan mesterséges foggyökerek, amelyek az alveoláris csontba vannak rögzítve, és protetikai pótlások valamint hiányzó fogak pótlására szolgálnak