Rögzített fogpótlás 24 órán belül

 
A Bredent Germany Sky FAST AND FIXED koncepciója modern implantátumok rendszere, amely lehetővé teszi a páciens számára, hogy egyetlen nap alatt élvezze az új és funkcionális fogsort.
A SKY FAST AND FIXED rendszer használatával egyetlen nap alatt kínáljuk pácienseinknek azokat a beültetési és ideiglenes helyreállítási kezeléseket, amelyek révén nagyon rövid időn belül újrakezdhetik a társadalmi életben való részvételüket.

Kinek ajánlott a Sky FAST AND FIXED (BREDENT, Németország) rendszer?
Teljesen foghiánnyal küzdő betegek (akiknek már nincs foga az ívben)
Olyan betegek, akiknek műfogsoruk van, és  szeretnének megszabadulni műfogsoruktól 
Azok a betegek, akik nagyszámú fogat veszítettek, és teljes fogsoruk elvesztését kockáztatják, különböző betegségek (endodonciai, parodontális) miatt.
Milyen előnyei vannak a Sky FAST AND FIXED rendszernek (BREDENT, Németország)?
Az ideiglenes fogak rögzítése az implantátumokon a beültetése után 24 órával történik, így a páciens nagyon rövid időn belül élvezheti a rögzített fogsor előnyeit .
A beavatkozás során 4 implantátumot helyeznek be a mandibulába (alsó állkapocsba ) és 6 implantátumot a maxillába(felső állkapocsba) .
Az időigényes kezelések , mint az arcüreg feltöltés vagy a csontpótlás elkerülhetők.
Alacsonyabb költségek, mint a klasszikus eljárásoknál.
Az esztétika és a rágás nagyon rövid idő alatt helyreáll .
Ha szeretné kihasználni a Sky FAST AND FIXED rendszer (Bredent Németország) előnyeit, keressen minket a 0751155746 telefonszámon.
Köszönjük.